BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lauantai 24. huhtikuuta 2010

Suhteita, suhteita

Uudestavuodesta lähtien on ollut ihmissuhde draamoja vaikka muille jakaa. Mustasukkaisuutta, ihastumisia, suuria ja pieniä tunteita suuntaan ja toiseen. Välillä on itketty, naurettu, huudettu, pelätty ja rakasteltu :) Olen huomannut kuinka olen kasvanut tässä asiassa ja kerron rehellisesti miltä MINUSTA tuntuu minäkin hetkellä ja mitä minä haluan. Nyt on kevät tullut ja asiat selkeentynyt. Aurinko paistaa ja lämmittää jopa tahtovaa taaperoa jonka on niin vaikea ymmärtää ettei sitä uunia saa väntää päälle tai tavaroita ei saa heitellä...

Nyt olo on hyvä ja vakaa sillä olen löytänyt yhteisen sävelen (kaiken tuon epämääräisen sekoilun jälkeen) Myrskyn isän kanssa ja mikäs sen ihanampaa kuin olla hyvissä väleissä Myrskylle rakkaimman ihmisen kanssa :)


Asioita ei noin vaan voi unohtaa, mutta niistä voi keskustella ja ne voi antaa anteeksi ja sopia yhdessä että aloitetaan "puhtaalta pöydältä" varsinkin niinkuin meidänkin tapauksessa kun kumpikin teki tasapuolisesti tunnehaittaa toiselle joten mikäs sen parempaa kuin sopia!

0 kommenttia: