BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

perjantai 27. maaliskuuta 2009

Ensimmäinen kohtaaminen:

Kävelen kuin joka aamu jyrkät portaat alas parvelta pienen olohuoneen läpi keittiöön, kohti mustapunaista kassia. Työnnän käteni närkästyneenä sen syvyksiin kunnes löydän sen mitä halusin: pieni pahvinen paketti. Kävelen paketin kanssa läpi kylmän eteisen ja avaan sen vessassa. Luen paketin ohjeet huolellisesti (kuten aina) ja toimin sen mukaisesti: ota testi, pidä vaakatasossa testipää virtsa-suihkua kohti, ravista varovaisesti ylimääräiset tipat pois, odota pariminuutia ennen testin lukua, älä lue yli 15min vanhaa testiä....
Asetan tämän "ihmeelisen" testin lavuaarin reunalle, sillä en usko sen kertovan minulle yhtikäs mitään. Vilkulen kun ensimäiseen testi-ikkunaan ilmestyy punainen viiva. Seuraan värimuunosta toisessa ikkunasta, kuinka siihen hitaasti mutta varmasti muodostuu punainen haaleahko viiva!
Löydän itseni uudesta maailmasta, maailmasta missä suunaton onnen vyöry sekoittuu huoleen ja ihmetykseen. Huomaan astuneeni uuteen virtaan mistä ei ole enään paluuta kaikki entinen on takana tämä maailma on uusi rakkauden maailma, mutta myös suuren huolen, järkkyvien tunteiden, voimakkan epäuskon joka muuttaa pikku hiljaa energiaa takasin sisäänpäin, aina kohdun perukoille saakka missä on ensimmäinen kohtaaminen, pienen pieni jokin kasvaa ja on sisälläni, hipaisen sormillani vatsaani, kätken kyyneleet ja annan vienon hymyn nousta kasvoilleni kuin salaisuuden joka mennään paljastamaan jollekin jota rakastaa ihan valtavasti!

0 kommenttia: